Honnan tudom, hogy megcsal a barátnőm?

Honnan tudom, hogy megcsal a barátnőm?

egyre többször fáj a fejeviccet félretéve,szerintem azért azt észre lehet venni,mert ha megcsal,akkor valószínű hogy a másikkal akar többet lenni,és ha sűrűn eljár otthonról,akkor biza van valami.vagy te nem így gondolod?

Nem tudom, csak kíváncsi voltam, hogy tudjam előre, hogy milyen jelekből lehet felismerni. És mit jelent az, hogy sűrűn eljár otthonról? Minden nap mondjuk?

szerintem ne magyarázd be magadnak.ne is gondolj ilyenekre,hogy mi lesz ha majd megcsal,észreveszem -e?ez megmérgezi az egész kapcsolatot.inkább élvezd a vele együtt töltött időt.ha megcsal hidd el azt észre fogod venni.

Azt mondod, észre fogom venni?

tuti.más lesz a viselkedése veled.nem azt mondom,hogy bunkó lesz,de már nem fog hozzádbújni...

Igen, egyetértek bonogirl-el, biztos észre fogod venni az apró jelekből.

Az apró jelekből valóban észre lehet venni.

Ha megcsal a barátnőd, akkor valószínűleg utána máshogy fog viselkedni, és ebből le tudod szűrni, hogy valami történt.

Nézz a szemébe, és kérdezd meg, hogy megcsal-e. Ha jó vagy a hazugságok felismerésében, akkor fel fogod ismerni, hogy hazudik. Mindenképpen nézz a szemébe, és amikor válaszol, nézd meg, hogy hogyan reagál. Ha félrenéz, vagy zavarba jön, akkor valószínűleg hazudik.

észre lehet venni azért...

nem tudhatod, de ha megbízol benne, akkor nincs mitől félned

lehet azt érezni

Lehet azt érezni, ha egy nő már nem tud férfiként tekinteni rád. Ilyenkor lehet, hogy megcsal. De a kérdés az, hogy te mi az amit tettél, vagy nem tettél meg, amiért ő már nem tud rád férfiként tekinteni.

Megkérdezed tőle, hogy megcsalt-e. Ha félrenéz, zavarba jön, vagy valahogyan rájössz, hogy hazudik (ha ismered, tudod mikor hazudik), akkor valószínűleg megcsalt. Ha nem jön zavarba, és inkább ideges lesz, hogy miért kérdezel ilyen hülyeségeket, akkor valószínűleg nem csalt meg.

Ha sokat veszekedtek, az lehet, hogy ezért van.

Sinter
Sinter
Eltér a viselkedése a normálistól. Ha ismered a párod, akkor nem egy hanem sok kis apró jel lesz ami eltér az azelőtti viselkedésétől. Mindenesetre rá kell kérdezni, hogy mi a baj. Lehet , hogy a furcsa viselkedés mögött más áll. Mindenképpen beszélgetni kell a problémáról.

Igen, az biztos, hogy valamit észre fogsz venni a viselkedésében, valamilyen változást. De persze azért nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, lehet, hogy valami más miatt szorong, amiről nem mer beszélni. A legjobb ha leültök beszélgetni, és megkérdezed, hogy miért olyan furcsa mostanában.

máshogy kezd el viselkedni

Bérelj fel magánnyomozót, hogy kövesse, készítsen fotókat, ha esetleg mással van. De figyelmeztetlek, hogy ez nagyon sok pénzbe kerül, több tízezer esetleg több százezer forintba kerül. Esetleg te is nyomozhatsz utána, ha úgy érzed, hogy gyanúsan viselkedik, akkor esetleg kövesd álruhában, bár ezt elég nehéz úgy kivitelezni, hogy ne ismerjen fel. Esetleg beszerezhetsz pár színész kelléket, pl. műbajusz, smink, paróka, napszemüveg, kalap, stb, és akkor talán nem ismer fel, ha követed.

Tudni nem lehet, de megsejteni igen.
Ha ismered őt, akkor észre fogod venni, hogy furán viselkedik.
Ilyenkor érdemes gyanakodni.

Kenny
Kenny
Hidd el én biztos vagyok benne

Ha mindig valami ürüggyel elmegy otthonról, akkor valószínűleg megcsal.

névtelen
névtelen
Bérelj fel egy magánnyomozót, majd ő készít fotókat, ha tényleg megcsal.

Szerintem lehet sejteni, ha pl. furán viselkedik veled egy ideje, pl. visszahúzódó, felületes, könnyen ideges lesz.

Anonymus
Anonymus

Mielőtt bármilyen következtetést vonnál, fontos megértened, hogy a megcsalás jelei változóak lehetnek, és minden kapcsolat más és más. Az alábbiakban azonban néhány általános jelet sorolok fel, amelyek lehetnek a barátnőd megcsalásának jelei:

Titkolózik: Ha a barátnőd elkezd titkolózni, és nem osztja meg veled az életének fontos eseményeit, mint korábban, akkor ez lehet egy jel arra, hogy valami nincs rendben.

Gyakran hazudik: Ha gyakran elkezdi hazudni, vagy ha úgy érzed, hogy kicsit elhomályosítja az igazságot, akkor ez is jelezheti, hogy valami nem stimmel.

Távolságtartó: Ha a barátnőd hirtelen távolságtartóvá válik, kevésbé keres, és nem akar olyan sok időt tölteni veled, akkor ez is egy lehetséges jele lehet annak, hogy megcsal.

Sok időt tölt a telefonján: Ha a barátnőd hirtelen sok időt tölt a telefonján, és elrejti a képernyőjét, amikor te vagy a közelben, akkor ez lehet egy jele annak, hogy valami titkolódik.

Elkezdi megváltoztatni az életmódját: Ha a barátnőd hirtelen megváltoztatja az életmódját, például többet jár szórakozni vagy sportolni, mint korábban, és ezt nem osztja meg veled, akkor ez is lehet egy lehetséges jele annak, hogy valami nincs rendben.

Azonban ne felejtsd el, hogy ezek csak általános jelek, és nem minden kapcsolatban jelentenek megcsalást. Ha aggódsz, és úgy érzed, hogy a barátnőd viselkedése gyanús, akkor a legjobb, ha nyíltan és őszintén beszélsz vele a kapcsolatotok állapotáról, és megpróbáljátok együtt megoldani az esetleges problémákat.

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!