Anonymus
Anonymus

Milyenek a vietnámi nők? Érdemes velük randizni, összejönni velük?

Milyenek a vietnámi nők? Érdemes velük randizni, összejönni velük?

Neo
Neo
Én már randiztam vietnámi lánnyal és nagyon mások mint az európai nők.

Ők eleve nagyon konzervatívak és lojálisak. Általában egy életre választanak párt, akikhez hűségesek maradnak, és kiszolgálják őket. Vietnámban még élnek a klasszikus férfi női szerepek, így ő nőként ki fog téged szolgálni, főzni, mosni, takarítani fog rád, és ha lesznek gyerekeitek, akkor gondjukat fogja viselni.

A másik, ami nagyon fontos, hogy vietnámban a lányok nem pasiznak házasság előtt, tehát ha összejössz egy vietnámi lánnyal, ne is számíts arra, hogy házasság előtte le fogtok feküdni. Viszont ha el akarod venni feleségül, ahhoz el kell kérned a szüleitől, így ez egy hosszabb folyamat eredménye.

A másik, ami nagyon fontos, hogy a vietnámiak nem olyan individualisták, mint mi itt nyugaton. Tehát náluk a család az első. Ők nem ismerik azt a fogalmat, hogy a gyerekek kirepülnek, hanem a gyerekeket azért taníttatják, ha lehet akkor európában vagy amerikában, hogy később nyugdíjasként eltartassák magukat velük. Ez számunka szokatlan dolog lehet, de nekik ez teljesen természetes.

Tehát ha együtt akarsz lenni egy vietnámival, akkor készülj fel arra, hogy hosszú távon neked kell eltartanod őt, a gyerekeidet, és a szüleit is, valamint a családhoz tartozó egyéb rokonságot, tehát nagyszülőket, nagynéniket satübbi. Ne felejtsd el, hogy nekik te vagy a gazdag európai, akinek pénze van. De ezt ne érezd lehúzásnak, ez náluk teljesen normális, mert egy sokkal szegényebb ország mint mi. Gondolj bele, ha te is oda születtél volna, valószínűleg így gondolkodnál, így elítélni emiatt őket nem szabad szerintem.

Ami viszont nagy előnye egy vietnámi lánynál egyrészt, amit korábban leírtam, hogy kiszolgálnak, hűségesek, becsületesek, odaadóak, figyelmesek. Ugyanakkor nagyon jó a genetikájuk, és sokkal lassabban öregszenek, mint a nyugati emberek. Ráadásul ők eléggé egészség tudatosak, nem isznak, nem dohányoznak, sportolnak, egészségesen táplálkoznak. Ők sokkal egészségtudatosabbak, mint a nyugati emberek általában, így ez is hozzájárul, hogy hosszú ideig fiatalosak és egészségesek maradnak.

Másrészt ne számíts tőle nagy mély beszélgetésekre, ők nem annyira olvasottak, műveltek és gondolkodóak mint a nyugati emberek, inkább szolgalelkűek, és gyakorlatiasak. Ezt nem kritikaként mondom, hanem csak mint tény, amit el kell fogadni. Ha szellemi társra vágysz, nem egy vietnámiban fogod megtalálni. De ha szeretném egy egészséges, szép, lojális, odaadó feleséget, akkor kiváló választás.

Mulder
Mulder
Wow, remek összefoglaló! Thaiföldi lányokról is van információd/tapasztalatod?

Szerintem érdemes keresgélned a neten, hiszen számos olyan online felület található, ahol biztonságban randizhatsz európai, amerikai, vagy akár ázsiai escort lányokkal Budapesten és más magyarországi városokban is.

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!