Ki akar az Avonnal pénzt keresni?

Ezt a témakört azért hoztam létre, mert úgy látom, van rendesen érdeklődő ezen az oldalon is! Aki szeretné kipróbálni magát az Avon világában, nos írjon, s összehozunk egy nagy csoportos megbeszélést, aki kéri, vele persze csak 4 szemközt beszéljük át a lehetőséget! Privát e-mailem az oldalamon kinn van, írjatok oda is nyugodtan, mert személyes kérdéseket nem biztos, hogy publikálni tudunk! Az eddig leírt témához kapcsolódó válaszaimat olvassátok el, s kis képet kaptok erről a tevékenységtől. Hozzáteszem, itt nincs ún. belépési díj, sőt megköszöni a cég, hogy őt választottad! Most pl. egy elég drága parfümöt ajándékoz neked, ha ebben a kampányban elindulsz!
Nos, a lehetőséget tálcán nyújtom, a döntés a ti kezetekben van!
Szép napot Mindenkinek!
Üdv:Rita

Engem érdekelne

Ez engem is érdekelne. Csak kérdés, hogy mikor és hol tudnánk összehozni egy ilyen csoportos találkozót. Én budapesti vagyok. és ti?

Nincs belépési díj? Biztos?
Ez olyan meglepő, mert a mai világban szinte mindenhol van belépési díj!

Sziasztok!

Nincs belépési díj! Ez tuti Hol tudnánk találkozni? Nos mivel egyre több a bpesti. érdeklődő, szerintem ott lenne a legcélszerűbb. Én mobil vagyok, többfelé megfordulok, bár Dabas lesz a következő állomás, de ebben a melegben talán nem rángatnálak le oda titeket. Nem tudom, hogy van-e aki csak 4 szemközt érdeklődne, bár a csoportos megbeszélés után van erre is lehetőség. Nos időpontra várok javaslatokat!
üdv:Rita

Akkor megnyugodtam, mert nem tudok sok pénzt beleinvesztálni

Nos én annak a híve vagyok, hogy nem is szabad! Akkor vásárolok magamnak is többet, ha tudom, hogy fedezi a kedvezményem, s marad is belőle egyéb dolgokra.

Igen akkor végülis ez jó üzlet nem?

Nekem bevált! azért azt ne felejtsük el, hogy van "munka" mögötte! Semmit sem adnak ingyen de megéri, hiszen csak a kezdet nehéz, utána egy körforgássá válik, s kiszállni szinte lehetetlen belőle.

de azért nem is akarsz kiszállni gondolom, mert jól megy

Eszemben sincs kiszállni, sőttttt! Volt egy kis egészségügyi problémám, ennyit elárulhatok magamról, s az némileg lekötötte a figyelmemet, de attól még a munka folyt, csak kicsit lazábbra fogva. Most ismét teljes erőbedobással, sikeresen dolgozom, s ez a legjobb gyógyír számomra Velem az a gond, hogy a 100%-on való pörgés nem elég, nekem ennél több kell, s ha egyszer beledülök, akkor nincs megállás

Jó hallani ilyen pozitív gondolatokat, végre valaki, akinek jól megy! Manapság itt Magyarországon nem megy valami jól az embereknek, és sajnos nekem is vannak mostanában anyagi problémáim

Hát kössz én nem akarok ilyennel pénzt keresni, mert szerintem nem is lehet!!!

Ezt mindenkinek magának kell eldönteni ha te nem látsz benne fantáziát, nos akkor valóban nem is neked való ez a tevékenység. Mindenesetre ismerek olyan szkeptikust, aki egészen szép eredményeket hozott dacból, mert lehurrogta a környezete. A lehetőség mindenkinek megadatik, aki akar vele élni, az élni is fog, aki nem, nos nem dől össze a cég miatta. Örülök, hogy nemcsak érdeklődőnk van-e témában! Köszöntelek a másik oldal képviselőjeként, s szívesen veszem a meglátásaidat. Esetleg próbálkoztál hasonló cégnél, vagy éppen nálunk?

Hát még sosem próbáltam ki magam ezen a területen, viszont mindenkitől csak azt hallom, hogy mennyire nehéz személyes értékesítőként érvényesülni. Mondjuk most, hogy így visszaolvastam újra a hozzászólásokat, nekem az Avon nem tűnik egy tipikus MLM rendszernek, inkább amolyan továbbértékesítő rendszernek tűnik. És ha nincs belépő díj sem, akkor nem is lehet olyan rossz végül is.

127 éves múltú globális cégről beszélünk, ami a bolygónk minden pontján működik óriási sikerrel. A régi MLM-s próbálkozásaim soha nem jöttek be, s itt hogy kinek értékesíts, azt is gyorsan megtanulod Félreértés ne essék, senkit nem fogok rábeszélni erre, csak a konkrétumokat írom le, saját tapasztalataim szerint, s helyreigazítom a téves információkat S valóban nincs egy fillér belépési díj sem!

127 éves a cég? azért az nem rossz.
bár gondolom azért valami kötelezettséget csak kell vállalni, ha már ingyenes a belépés vagy nem?

Azt, hogy kifizeted határidőn belül amit megrendeltél! ennyi a kötelező

Akkor nem kell egyszerre sokat rendelni, és akkor rendben van

Mindig a vevőhöz igazodom a rendeléseknél, így nincs csúszás a fizetéssel. A nem sok az relatív fogalom

És mi van, ha egy vevőd visszamondja a rendelését?

90 napon belül vissza lehet küldeni tehát semmi gond, bár erre még nem volt példa nálam. Amúgy egy minimális készletet meg tartok itthon, mert ismernek, s elég sűrűn előfordul, hogy valaki "beesik az ajtómon", hogy elfelejtett egy szülinapot, névnapot stb. s gyorsan egy kis csomagot rakjak neki össze Ezek általában tusfürdők, borotválkozózselék, krém, néhány parfüm. Még olyan nem volt, hogy valami a nyakamon ragadjon

Akkor ez nem para! Szerintem megoldható így azért elég könnyen, nem?

Nekem még nem volt gondom a rendszerrel de másoktól sem hallok panaszt, aki meg nem aka ezzel foglalkozni, az ne is tegye.

Szóval azt mondod, hogy kevés a lemorzsolódás? Aki elkezdi, annak általában bejön?

Van lemorzsolódás! Aki nem folyamatosan dolgozik, annak nem fog bejönni! Ha mindig előre tervezel, s betartod a lépéseket, akkor nem lemorzsolódni fogsz, hanem haladni!

Jó lenne ha végre valami sikerülne is az életben...

Erre azt mondom, hogy nincs feltételes mód! Döntsd el, hogy sikerülni fog és akard! Ezt bevésed a fejedbe, s bekövetkezik!

Azért szerintem ez nem ilyen egyszerű. Nem elég akarni. Szerencse is kell hozzá...

Nem, itt a szorgalom, az ismeretségi kör, na meg az akarat a nagy úr! A szerencse az máshol kell, pl. a lottószelvénynél

Te nem hiszel a szerencsében?

Nem vagyok hitetlen, bízom a szerencsében is azonban egy ilyen tevékenységnél csak rajtad áll, vagy bukik az üzlet! A szerencse itt nem mérvadó fogalom

Én eddig úgy tudtam, hogy csak az lehet sikeres, akinek szerencséje van. Szerinted ez nem igaz?

Konkrétan az Avonnál nem igaz! Itt annyi a pénzed, amennyit dolgozol ez nem szerencse kérdése!

Azt mondod, hogy nem szerencse kérdése? Akkor minek a kérdése?

Neo
Neo
Én sem hiszek a szerencsében. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa!

Így van

Én is egyetértek ezzel, bár azért néha nem lehet rá felkészülni!

Az élet tartogat mindig meglepetéseket, ezt el kel tudni fogadnunk Van aki simán veszi a meglepiket, van aki belerokkan, attól is függ, éppen + vagy - meglepetés érte.

Én hiszek a szerencsében!

én akarok

Tudod miről van szó?????

nem. miről?

Akkor olvasd végig az Avonos oldalunkat, azaz eszmecserét, s kicsit betekinthetsz ebbe a világba is

bocs de erre sajnos nincs időm, csak így beírogatok, mert unatkozom

És megint Avon Miről is írhatnék, hisz ez a munkám -inkább pénzkereső hobbim- s imádok ezzel foglalkozni Mert szép, mert jók az illatok, mert szeretik az emberek, mert sokaknak segíthetek vele kiegészíteni a jövedelmüket, vagy csak spórolni, esetleg másod-később főállást adni a kezükbe. Szép szakma, ami él már 127 éve, s még mindig fejlődik, nemcsak Európában több földrészen is, s örök és maradandó emlékeket ad. Mindig megújul, jön valami új termék, amire mindenki kíváncsi, s mindenki megtalálja a személyiségéhez illő tisztálkodási szereket, ékszereket, parfümöket stb. Gondol az idősekre, az ifjakra a bébikre, az idősödő urakra és hölgyekre, mindenkire, aki csak él a bolygón. S szép benne az, amikor partizunk, s ámulva szagolgatják az illatokat az érdeklődök, kenik a krémeket magukra, sminkelnek, s kikapcsolnak a hétköznapi malomkerékből. Jól érzik magukat, elfeledik a rossz pillanatokat, ismerkednek..............Ez az, ami nekem erőt és örömet ad! Én is adhatok valamit magamból, a termékekből, s rengeteg sok új barátra teszek szert. kell ennél több?

Akkor ez neked mind szakmailag, mint emberileg jó érzés csinálni?

igen, nagyon jó! Mondhatni ez tart életben

Jó végre ilyen pozitív gondolatokat hallani! Manapság ritka az ilyen pozitív gondolkodású ember, mint Te!

Köszi tudod rúgott az élet jó nagyokat belém, hegyeket kellett elhordanom, mire oda érkeztem, ahol vagyok, de megcsináltam, mert akartam. Cél nélkül nem lehet élni!

A cél az, ami előrevisz!

én nem hiszek az ilyen mlm rendszerekben

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!