Anonymus
Anonymus

Milyen befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik hosszú távú tervekkel akarnak pénzt befektetni?

Milyen befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik hosszú távú tervekkel akarnak pénzt befektetni?

Anonymus
Anonymus
Az alábbi befektetési lehetőségek állnak rendelkezésre azok számára, akik hosszú távú tervekkel akarnak pénzt befektetni:

1. Részvények: A részvények hosszú távú befektetésként nagyon vonzóak lehetnek, mivel az árfolyamuk hosszú távon általában emelkedik. Azonban a részvények ára rövid távon nagyon változékony lehet, így fontos, hogy csak olyan részvényekbe fektessünk, amelyeket alaposan tanulmányoztunk.

2. Kötvények: A kötvények stabilitást és jövedelmet biztosítanak a befektetők számára. A hosszú távú kötvények hozama általában magasabb, mint a rövid távú kötvényeké, de az árfolyamuk is változhat a kamatok változásai miatt.

3. Ingatlanbefektetés: Az ingatlanbefektetés hosszú távon nagyon vonzó lehet, mivel az ingatlan ára általában emelkedik. Azonban az ingatlanbefektetés magas kezdeti költségeket igényel, és a fenntartási költségek is magasak lehetnek.

4. Nyugdíjtervezés: A nyugdíjtervezés hosszú távú befektetési lehetőség, amelynek célja az idősek számára jövedelem biztosítása. A nyugdíjtervezési lehetőségek közé tartoznak az IRA és 401 (k) tervek.

5. Alapok: Az alapok olyan befektetési lehetőségek, amelyekben több befektető pénzét fektetik be együtt. Ez lehetővé teszi a befektetők számára, hogy diverzifikálják a portfóliójukat és csökkentsék a kockázatot. Az alapok közé tartoznak az indexalapok, a kötvényalapok és az ingatlanalapok.

LightYear befektetés

A LightYear kínálata magában foglalja a részvények, ETF-ek, CFD-k, opciók és kötvények kereskedését.

A cég kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatások egyszerűségére és átláthatóságára. A Lightyear platformja egyszerűen használható, és a cég számos oktatóanyagot kínál a befektetés megkezdéséhez.

Tartós befektetési számla - TBSZ

Nyiss ingyenes TBSZ számlát.

Ha 3 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 10%-ra.
Ha pedig 5 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 0%-ra a TBSZ számládon.

Regisztrálj, majd töltsd fel a számládat legalább 20.000 Ft-al és kapsz 3.500 Ft-ot INGYEN a kezdéshez.

Kezd el itt --> Tartós Befektetési Számla

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!