Anonymus
Anonymus

Milyen befektetési alapok ajánlottak kezdő befektetőknek?

Milyen befektetési alapok ajánlottak kezdő befektetőknek?

Anonymus
Anonymus
Ajánlott befektetési alapok kezdő befektetőknek:

1. Index alapok: Az index alapok olyan befektetési alapok, amelyek egy adott indexet követnek, például a S&P 500-at. Ez az alap az egyik legbiztonságosabb befektetési lehetőség, amely minimális kockázatot jelent, ugyanakkor magas hozamot biztosít.

2. Kötvényalapok: A kötvényalapok olyan befektetési alapok, amelyek a különböző kötvényekbe fektetnek. Ezek az alapok általában alacsonyabb hozamot biztosítanak, mint az index alapok, de kevésbé volatilisak, ami azt jelenti, hogy kevésbé ingadoznak.

3. Pénzpiaci alapok: A pénzpiaci alapok olyan befektetési alapok, amelyek a rövid távú kötvényekbe fektetnek. Ezek az alapok a legbiztonságosabb befektetési lehetőségek közé tartoznak, mivel minimális kockázatot jelentenek, de alacsonyabb hozamot biztosítanak.

4. Vegyes alapok: A vegyes alapok olyan befektetési alapok, amelyek a részvényeket és a kötvényeket egyaránt tartalmazzák. Ezek az alapok általában kockázatosabbak, de magasabb hozamot biztosítanak.

Fontos megjegyezni, hogy minden befektetési alapnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, és a befektetés mindig kockázattal jár. Érdemes alaposan megvizsgálni a befektetési alapokat, mielőtt befektetünk bármilyen pénzt. Ajánlott minden esetben a szakértők tanácsainak meghallgatása és a megfelelő kutatás elvégzése.

LightYear befektetés

A LightYear kínálata magában foglalja a részvények, ETF-ek, CFD-k, opciók és kötvények kereskedését.

A cég kiemelt figyelmet fordít a szolgáltatások egyszerűségére és átláthatóságára. A Lightyear platformja egyszerűen használható, és a cég számos oktatóanyagot kínál a befektetés megkezdéséhez.

Tartós befektetési számla - TBSZ

Nyiss ingyenes TBSZ számlát.

Ha 3 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 10%-ra.
Ha pedig 5 évig tartod a befektetéseidet - csökkentheted az adókulcsod 0%-ra a TBSZ számládon.

Regisztrálj, majd töltsd fel a számládat legalább 20.000 Ft-al és kapsz 3.500 Ft-ot INGYEN a kezdéshez.

Kezd el itt --> Tartós Befektetési Számla

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!