mit csináljak ha rossz jegyet kaptam?

mit csináljak ha rossz jegyet kaptam?

Semmit. Vagy kiderül vagy nem. Ha tudod, hogy előbb utóbb úgyis kiderül, akkor mondd el minél előbb otthon, és magyarázd el, hogy miért volt, és hogy legközelebb jobban fogsz igyekezni. Ha nem derülne ki biztosan, mert mondjuk a szüleid nem nézik meg rendszeresen az ellenőrződet, akkor ne foglalkozz a dologgal. Majd ha később megkérdezik, akkor magyarázd el, hogy miért volt.

Anonymus
Anonymus
Sziasztok! Ma írtunk egy kis dogát természetből. Rengeteget tanultam rá,csak az a gond,hogy a kivetítőn nem láttam az ábrát a szemem miatt.
A szemüvegem meg itthon hagytam
Szóval szerintem teljesen elrontottem az egészet. Mondtam ezt anyumnak,ő meg azt mondta,hogy imádkozzak a négyesért. Egésznap olyan mint valami idegbeteg,és mindenért rámszól. Kérlek segítség!! Mit tegyek?? Hogy mondjam el majd neki a rosz jegyet?????????????????

Anonymus
Anonymus
Nem mondtam el a szüleimnek hogy kaptam kettő 3-ast de most megfogjak neni a kretat , mit csináljak, valószínű holnapig van időm, segítsetek kérlek. Ja és azt mondtam a hármasra hogy negyesek

Panna
Panna
Mond el valakinek akiben nagyon megbízol (pl.: anya, apa). Nekem megértették és azt mondták jobban kell majd máskor tanulni. Nekünk is volt biztos rossz jegyük. De NE hazudj!
A hazug embert hamarabb utolérik mint a sánta kutyát.

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!