mit csináljak ha unatkozok a nyári szünetben?

mit csináljak ha unatkozok a nyári szünetben?

petra
petra
ülj le A számitogep ele es halgasd a kedvenc zeneidet

Ez jó ötlet! Te miket hallgatsz?

Annácska irigyellek az unatkozásért Bocsi, de nem bírtam ki, hogy ne szóljak hozzá. Én valahogy mindig találok valamit, amivel lekötöm magam. Csodás az idő, ússz egy nagyot, biztosan a barátnőid elmennének veled strandra! Na meg élvezd ki az unalmas órákat, mert ha lesznek gyerkőceid, erre nem lesz időd! Szép napot!
Üdv:Rita

Hát köszönöm, de én még diák vagyok, és hát ilyenkor nyári szünet van nekem. Bár tudom, hogy ez az állapot nem tarthat örökké.
Amúgy strandolni el szoktunk menni, csak néha amikor délelőtt itthon vagyok, nem tudok magammal mit kezdeni. Csak netezek, meg facebookozok, de az is unalmas egy idő után. Valami hasznos tevékenység kellene, ami építő jellegű. Van ötleted?

Tudsz főzni pl? Hmmm? anno a lányok tizenévesen megtanultak főzni, házimunkát elvégezni stb. A nyári szünetben mindemellett olvastunk sokat, de manapság ez nem trendi úgy látom. ugyan én sem vagyok idős, de teljesen másképpen nőttem fel, mint manapság a tinilányok. Sajnos az elferdült rohanó világnak más az értékrendje.

A világ változik! Az internet elterjedése sok mindent megváltoztatott. Ne várd el, hogy a mai fiatalok ugyan úgy nőjenek fel, mint régen, mert ez lehetetlen! A világ folyamatosan változik, és nincs két egyforma generáció sem emiatt.

Megsúgom, nem vagyok aggastyán, csak a pszichológiai szemléletem azt mutatja, s a világ is azt bizonyítja, hogy a túlzott fejlődése a technikának embertelenné változtatja a világot. Egy személyes beszélgetés többet ér, mint a face' számomra de hangsúlyozom, nem vagyunk egyformák mi emberek, s ez nem is baj, sőőőőt! Így kerek a világ. Ha te így jól érzed magadban a bőrödben, akkor élj így! Majd 40 év múlva jusson eszedbe, mint mondtam neked Amúgy még 30 múltam, nagy generációs különbség nincs, csak másképpen élünk

Neo
Neo
Azt írtad: "a túlzott fejlődése a technikának embertelenné változtatja a világot"

Ez nem igaz! A technológia felszabadítja az embereket a rabszolgamunka alól! Nézd meg a gyártósorokat, vagy az alagútfúró gépeket. Olyan munkát végeznek el ezek a gépek, amelyeket korábban emberek végeztek el! És ez jó, mert aztán kitalálnak új, még nem létező szakmákat, amelyek sokkal kreatívabbak, és emberibbek, mint a fizikai munka!

A technológia segít az embereknek, hogy az életük könnyebbé, és kényelmesebbé váljon. Ha valaki függeni kezd ezektől a kényelmi dolgoktól, akkor az már káros lehet egy idő után, de ha megtalálja az egyensúlyt, akkor nem lesz függő.

Ennyi erővel mondhatnád azt is, hogy autó milyen rossz dolog, mert lustává teszi az embert, meg elkényelmesedünk tőle. Igen, az autó valóban lustává tesz, ha még a sarki boltba is autóval mész. De ha megtalálod az egyensúlyt a gyaloglás, és az autózás között, akkor az autó megkönnyíti az életed, mert megspórolod vele az utazási időt, és így több marad az élet más, hasznosabb dolgaira.

Az internettel is ez a helyzet. Aki egész nap a neten lóg, az egészségtelen a sok ülés miatt, és antiszociális tevékenység. De ha csak azért netezel, hogy elintézd a dolgaidat, és tartsd a kapcsolatot mondjuk a külföldre kiköltözött barátaiddal, akkor a legjobb barátod lesz az internet! Pl. ingyen telefonálhatsz Skype-on az egész világon! Ez az internet előtt elképzelhetetlen volt! Ma már valóság. Vagy az, hogy itthonról intézd a banki ügyeidet? Rengeteg időt megspórolsz vele.

Azt írtad, hogy " Egy személyes beszélgetés többet ér, mint a face", és én ezzel egyetértek! Viszont az, hogy néha írok a facebookon a külföldön élő barátomnak, az szerintem még mindig jobb, mint ha soha nem beszélnék vele, vagy soha nem hívnám fel.

Összegezve: a technológia nem változtatja embertelenné a világot, hanem épp ellenkezőleg, még közelebb hozza az embereket. Ha viszont valaki túlzottan függővé válik tőle, akkor az már káros lehet, így meg kell találni az egyensúlyt a technológia és a valóság között.

Másképpen értelmezted az "embertelen" szót! Az én szótáramban a személyes kontaktus mivoltát jellemzi, ami számomra nagyon fontos, persze vannak esetek, amikor szükséges használnunk a technika ördögeit, s nem is ez ellen vagyok! Viszont sokan manapság elfelejtenek pl. írni! Nemrégiben tapasztaltam ezt, hogy nem megy a folyóírás, de ha billentyűzet kéznél van, akkor minden oké. na ez szerintem már nem éppen emberi dolog. Egyetértek a helyes egyensúly betartásával, mint ahogy írtad! Sajnos a mai ember viszont nem ismeri azt a bizonyos arany középutat. sok tunya, tehetetlen, unatkozó ember van, amit én soha nem fogok megérteni, s nem győzöm hangsúlyozni, hogy szerencsére nem vagyunk egyformák Amikor megjelenik a könyvem, sokan magukra ismernek majd, mint embertípusra, s remélem el is fogják szégyenleni magukat, bár az elé tükröt tartani, aki eleve egy unalmas, érdektelen ember, nos az elé döglött egeret is tehetünk, mert nézni néz, de nem lát. Én szánom az ilyeneket, mert elfecsérlik az életüket, s mire rájönnének, addigra késő, azonban nem akarom, s nem is tudom megváltani a világot. Szeretem, ha értelmes hozzászólást olvashatok, ha érvelnek, s van privát véleményük a körülöttem lévőknek! Köszönöm, hogy kifejtetted a gondolataidat nekem! Üdv.Rita

Neo
Neo
Légyszíves fejtsd ki, hogy szerinted miért baj, ha az emberek elfelejtenek tollal írni? Ez itt a XXI. század, már nincs szükség tollra és papírra. Az egyetemen mi már nem is használunk tankönyveket, meg papírt. Mindenki laptoppal jön iskolába, letöltjük a tananyagot a számítógépre, félév végén meg elmegyünk vizsgázni, amit szintén számítógépeken kell megoldani, persze nem a saját gépünkön vizsgázunk, hanem az egyetem számítógépein. Én ebben nem látok semmi kivetnivalót!

Viszont sok előnyét látom:
1. kevesebb papírt, műanyagot és tintát kell gyártani, így az környezetbarát megoldás
2. Nem kell tankönyvekre, papírra, ceruzára költeni, így évente több tízezret spórolok
3. Nem kell 5-6 kilós táskát cipelni az iskolába, csak 1 db 1 kilós laptopot, ami elfér a hónod alatt, nem lesz gerincferdülésem

Az, hogy megtanulok kézzel írni, gyakorlatilag már semmire nem jó, és semmire nem is kell használni. Egyedül arra jó, ha alá kell írnod valamit. De már ne is haragudj, ezt a változást Te miért nem tudod elfogadni?

Tudod 500 évvel ezelőtt még sokan nem is tudtak írni. Az volt a furcsa ha valaki tud írni. Egyáltalán nem emberi dolog az írás. Az ősember nem tudott még írni, valamikor 3-4.000 évvel ezelőtt találták ki az írást, a betűket a tollat. Ez egy technológia volt, amit annak idején kitaláltak, tehát ez nem emberi dolog. Az írás nem emberi dolog. Az írás az egy technológia, amit az ember fejlesztett ki, hogy hatékonyabbá tegye a kommunikációt. A számítógép is csak egy technológia, ami sokkal hatékonyabb, gyorsabb és olcsóbb kommunikációt tesz lehetővé, mint a hagyományos kézi írás. Én ebben semmi kivetni valót nem találok.

Az, hogy valaki nem tud KÉZZEL írni, az még nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is tud írni. Az írás, mint tartalom, az nem változott, hiszen ide is ugyan olyan betűket írok a billentyűzetemmel, mintha papírra írnám, csak mondjuk más a betűtípus. De a tartalom, betűk, a szavak ugyan azok. Csak a keret változott, maga a környezet változott meg, amit felhasználok az íráshoz. Mert toll helyett billentyűzetet használok. Ha ezt megérted, hogy a kettő között nincs semmi különbség, csak a forma változik, a tartalom nem, akkor rájössz, hogy tulajdonképpen a gépen való írás ugyan úgy írás, mint a kézi írás, és ezt nem kell lenézni.

Mint hangsúlyozom mindig, nem vagyunk egyformák! Természetesen a fősulikban én sem folyóírással vizsgáztam Azonban emberi értékek vesznek el, s aki még egy autogramot sem tud adni, nos az szerintem már több mint ciki. Egy kultúra veszik így el! Mennyivel szebb egy kézzel írott vers, ami ránk maradt pl. József Atila tolljából, mint egy gépelt könyv! Valószínűleg ez sokaknak nem érték, de nekem igen. S szeretném majd anno, ha hagyományos kézírásaimat majd olvashatnák az unokáim, s maradandóbbnak érzem, mint egy PC-n talált fájlt a nagyitól.

Neo
Neo
Igen! A kézzel írt szöveg szebb, mint a gépelt, ezt elismerem!

De attól még, hogy az kézírás kultúrája elveszik, ez nem jelent bajt! Kultúrák elvesznek, és újabbak felemelkednek! Ott voltak pl. az Avarok, mint nép. Te látsz ma síró Avar embereket, hogy "Jajj szegény Avarok!". Persze, hogy nem! Pedig képzeld el, hogy volt olyan hogy Avar kultúra. És megvoltak a sajátosságai. De ma már elveszett, és a történészeken kívül senki nem emlékszik rájuk, és senkit nem is érdekel.

Ilyen a világ. A fejlődést nem lehet megállítani, mert az ember arra született, hogy folyamatosan fejlődjön. Ezzel együtt jár, hogy bizonyos dolgok, pl. kultúrák elvesznek. Ha mindent meg szeretnél őrizni, akkor nem lenne fejlődés. És akkor még a kőkorszakban élnénk a dzsungelben.

Valószínűleg nem is lenne ennyi gondunk ha a kőkorszakban élnénk! Én viszont saját kis életemben őrzöm a régi kultúrát, sőt a családom és a környezetem is, s bármilyen maradinak is tarthatnak ezért, jól érzem magam ebben a közösségben s mint annyiszor írtam már, hála égnek, nem vagyunk egyformák, így kerek a világ!

Neo
Neo
Nem tartalak maradinak!
Jól írtad! Mindenki más, senki sem egyforma, és ez így szép. Ha mindenki egyforma lenne, akkor klónozni kéne az embereket, hogy mindenki ugyan úgy nézzen ki, és ugyan úgy gondolkozzon. Elég szürke világ lenne az biztos

Én örülök, ha valaki tiszteli, és szereti a régi kultúrát, a hagyományokat. De azt viszont nem szeretem, ha valaki a technikai fejlődést ördögnek, vagy rossz dolognak tartja. Mert a technikai fejlődés teszi lehetővé, hogy kényelemben, biztonságban, és hosszan élhessünk. Persze csak akkor, ha ésszel élünk vele, és nem rombolásra, hanem építésre használjuk a technológiát. Én úgy gondolom, hogy itt is, mint mindenben, fontos az összhang. Nyilván tisztelni kell a hagyományokat, viszont ha egy új technológia (ami könnyebbé és hatékonyabbá) teszi az életünket leváltja azt, akkor pedig méltósággal el kell engedni azt a hagyományt, mert teremtettünk helyette egy újat. Ez is hagyomány, egyszer majd ezt is ki kell szanálni.

Még valami. Menj ki az erdőbe mindenféle technológia (kés, cipő, zseblámpa, sátor, gyufa) nélkül, így kíváncsi lennék, hogy akkor is azt mondanád-e, hogy az őskorban jó volt élni. Szerintem 1-2 nap múlva már nem bírnád, és hazajönnél a jó meleg (vagy éppen légkondicionált) házba, kinyitnád a hűtőt, és ennél valami finomat. Közben néznél egy jó filmet a tévében, és felkapcsolnád a villanyt, mert este már sötét van. Nem gondolod. hogy így lenne?

Nem, nem gondolom, sőt! Minden nyáron félrevonulok oda, ahol sem áram nincs, sem csapvíz, sem semmi, csak egy puszta az erdőben. Csodálatos napokat töltök itt el, s sokkal fogékonyabbá válok az írásra, jobban haladok mint itthon. S kézzel írok, este pedig nem félek, mert a "nincstelent nem bántják" ha agyonütne valaki, akkor pedig ez volt megírva Számomra a természet csendje fontos, a kis patakból bátran iszom, s boldogan nézem a fűben fekve a felhőket. Próbáld ki te is, csodás érzés!

Neo
Neo
Én is szoktam sátrazni nyáron, tudom milyen az. Egy pár napig én is ki tudom bírni.
Viszont utána vágyom haza, gondolom Te is. Mondjuk télen vagy rossz időben sokkal rosszabb lenne, szóval azért jó, hogy van egy házam, ahova behúzódhatok.
De itt is fontos az egyensúly. Néha ki kell mozdulni a városból, nem?

igen, kell a környezetváltozás, a napi rutintól való elszakadás. Azért tervezem, ha majd anno végleg visszavonulhatok, akkor valami nyugodtabb helyre költözöm, ahol több a madárcsicsergés, mintsem a benzingőz.

Neo
Neo
Mondjuk a karib-szigetekre, egy pálmafás helyre?

Hmmm, maradok egyelőre hazánkban, aztán meglátjuk

Én szívesen kiköltöznék a Karib-szigetekre.

Kezdjünk valamit ott? Pihenésen kívül, munkavállalóként is lehet hogy másképpen élnénk ?

Elképzelhető! Végül is a Karib-szigetek egy része az Európai Unió tagja, szóval még csak vízum sem kell.

Olvass.

Találj egy hobbit, vagy sportolj.

Találj magadnak egy hobbit, és azzal foglalkozz.
Vagy tanulj nyelveket.
Vagy utazz.
Vagy sétálj, és fedezd fel a környéket.

Utazz el olyan helyekre, ahol még nem voltál.

Ha szeretnéd gyarapítani az agyadat a nyári szünetben, akkor tévézz, a DaVinci Learning nevű csatornán sok dolgot tanulhatsz pl. Tudományt fizikát kémiát...stb. Én magam is szoktam nézni nagyon jó csatorna.
Vagy mondjuk olvass, vagy játssz

Neo
Neo
Nekem az a tanácsom, hogy először is, a nyári szünetben legyél minél többet a szabadban.

like-nyár
like-nyár
szia.
otthoni kreatív ötleteket itt találsz:
http://www.like-nyar.eoldal.hu/cikkek/diy-otletek/
nézd meg ezt a 3 oldalt keresgélj,böngész:
www.like-nyar.eoldal.hu www.like-nyar.hupont.hu
www.summer.eoldal.hu www.like52.webnode.hu itt találsz idézeteket,ötletek,tippeket,képeket,ajándékötleteket és ezzel jól el lehet lenni

sütemény receptelet is találsz..
ha kell még recept akkor nézd meg a: www.sutigyar.hu
http://www.recept-oldal.hu www.mindmegette.hu-t

rajz ötletek:http://rajzhobby.hu/tag/rajz-otletek
csukott szemmel rajolj valamit és utána anélkül,hogy kirajíroznád akakiítsd át pl:madárra,házzá szinezz,rejzolj,fess...vagy ird be a goggle-be,hogy mandala és ki ad mindenféle razjokat,rajzold le,színezd ki és még dekórációnak is tökéletesmásik ötlet: 3D
ha te nem tudsz 3Dben rajzolni kérd meg anyukádat,hogy mutassa meg vagy ird be a google-ba.. ha meg van csináld meg és akár a neveddel is elkészítheted és utána ragaszd a szobád falára
vezess naplót: minden nep írj valamit pl:mit csinálsz,hol voltatok stb (ezt nyáron érdemes csinálni)..
további 100 ötlet:
100 ötlet nyárra

1.Készíts teljesen új típusú pizzát – akár kipróbálhatod az édes változatot is, ahol az alapot puding, a feltétet gyümölcsök és tejszínhab adják
2.Készíts zenés videóklipet
3.Termessz paradicsomot, chilit vagy bármilyen más növényt
4.Sétálj mezítláb a parkban
5.Építs homokvárat! Igazi műremekek építéséhez érett gondolkodás és szakértő kezek kellenek!
6.Redezz pikniket a parkban
7.Készíts fagyis-kekszes szendvicset
8.Szervezz egész estés mozimaratont, akár házilag is a kedvenc filmjeidből
9.Nézz egy napig minden filmet az általad tanult idegennyelven! hidd el, hasznos és szórakoztató!
10.Frizbizz
11.Lepd meg szüleidet azzal, hogy lemosod a kocsit
12.Éjszakázz a csillagos ég alatt
13.Készíts képeslapot egy barátodnak, s ne feledd elküldeni
14.Biciklizz 10 km-t!
15.Fogj szentjánosbogarat
16.Készíts palacsintát
17.Szundizz egyet egy lombos fa árnyékában
18.Menj úszni
19.Rendezz strandpartit a barátaiddal
20.Játssz vízi lufival
21.Készíts saját textiltáskát
22.Merülj el egy kád vízben, melyhez Te készítetted a fürdősót!
23.Szedj mezei virágcsokrot
24.Ássátok be egymást a barátoddal a homokba
25.Gyerekcsőszködj, és készíts papírrepülőt
26.Kérdezd meg a szomszéd idős nénit/ bácsit,
segíthetsz-e a bevásárlással. Gondolj rájuk úgy, mintha a nagyszüleid lennének!

27.Menj pecázni





29.Készíts fényképes naplót a nyaradról

30.Utazz kisvasúttal

31.Készíts újságot

32.Iratkozz be a helyi könyvtárba

33.Olvass valamit, amit a barátod ajánl

34.Készíts barátság karkötőt

35.Írj verset

36.Írj egy dalt

37.Írj novellát/színdarabot

38.Írj naplót

39.Készíts saját weblapot

40.Nyáriasítsd a Facebook/MySpace oldalad

41.Rendezz kosár/fociversenyt a barátaiddal

42.Rendezz görögdinnyemag messzire köpő versenyt

43.Játssz az állatoddal

44.Barátkozz össze valakivel a MySpace/Facebook-on

45.Készíts sütit

46.Készíts házi gyümölcs teát

47.Segíts megtervezni a családi nyaralás programját

48.Állítsd össze a top 10 nyári elfoglaltság listáját

49.Készíts lábujjgyűrűt

50.Fesd ki a lábujjaidat

51.Nézd meg a naplementét

52.Nézd meg a napfelkeltét

53.Fesd ki az ujjaidon a körmöket élénk színnel

54.Keress helyi programot, ahova elmehetsz

55.Rendezzetek nyári divatbemutatót a barátaiddal

56.Tanulj meg grillezni

57.Tanulj meg sütit sütni

58.Tanulj meg kenyeret sütni

59.Tanulj meg főzni

60.Segíts a szomszéd kismamának: Vigyázz a gyerkőcre, míg ő elmegy pár órára otthonról

61.Csinálj kollázst régi magazinokból

62.Gyűjts színes kavicsokat a közeli tóparton

63.Játssz kavicsdobálós kacsázást a közeli tóparton


64.Csónakázz a közeli tavon

65.Menj vizibiciklizni

66.Készíts gyümölcssalátát a családnak

67.Vágass új frizurát

68.Készíts saját tervezésű pólót magadnak

69.Készíts CD-t a kedvenc nyári zenéidből

70.Rendezz egész napos társasjáték maratont

71.Rendezz egész napos kártyamaratont

72.Rendezz billiárdversenyt

73.Rendezz bowling versenyt


74.Készíts nyári ékszert

75.Rakj rendet a szobádban, selejtezd ki régi cuccaidat. Amire nincs szükséged, ajándékozd el!

76.Rendezd át a szobádat

77.Nevelj levendulát, hogy később elkészíthesd a saját potpourridat

78.Vidd sétálni a kutyádat

79.Fürdesd meg a kutyádat

80.Vidd el úszni a kutyádat

81.Aludj egészen délig (legalább egyszer)

82.Menj csillaglesre

83.Tanulj meg hullahoppozni

84.Tanulj meg táncolni

85.Kezdj el egy új, egzotikus nyelvet tanulni

86.Tanulj meg fényképezni

87.Rajzolj krétával a járdára

88.Mászd meg a helyi templom tornyát

89.Menj el az állatkertbe

90.Látogass el egy botanikus kertbe vagy pálmaházba

91.Látogass el egy zenei fesztiválra

92.Menj el a városszéli búza/napraforgó/kukoricamezőre, feküdj le, s hallgasd a csöndet, a madarakat

93.Szaladj át az ipari locsolórendszer alatt

94.Látogass el a helyi múzeumba, nézz körül egy turista szemével

95.Iratkozz be egy új sport tanfolyamra

96.Védd a környezetet, barátaiddal szedjétek össze a környéken eldobált szemetet

97.Segíts be a helyi állatmenhelyen, például sétáltathatsz kutyát, segíthetsz a gondozásukban

98.Nézz utána városod történelmének, nevezetességei történetének. még jól jöhet a suliban ez a tudás!

99.Menj el egy parfümboltba és találd meg az illatod!

100.Ne feledj el naponta ránézni a like-nyar.eoldal.hu www.like-nyar.hupont.hu és www.like52.webnode.hu www.summer.eoldal.hu -ra :

Like Nyár köszi a tippeket! Nagyon szuper ötleteket adtál!
Jók az oldalaid is!

Emma1
Emma1
piknikezz anyukáddal a barátnőiddel apukáddal stb jelentkezz táborokba lovagolj segíts a rokonaidnak a munkáiban beszélgess a rokonokkal menjetek sétálni ha van kutyátok akkor kutyával ha nincs kutya nélkül teapartizzatok a barátnőiddel ennyi pusz pusz anni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jó és örömteli nyarat kívánok neked

ádám
ádám
Menj csavarogni meny haverokkal focizni, biciklizni!! sportolj valamit olvass tölts le a gépre játékot vagy valami

Olvass! Az a legjobb kikapcsolódás. Illetve mindenképpen sportolj valamit. Biciklizz, menj túrázni. Olvass jó könyveket.

Dia
Dia
Nézz meg minden nap egy filmet.
Olvass minden nap fél órát.
Menj el minden nap sétálni valahova, pl. erdőbe, vagy valami szép helyre.
Hallgass meg valami új zenét, amit még sosem hallgattál.
Főzz valamit, amit még sosem főztél.
Írj blogot a kedvenc hobbidról.

lino
lino
olvas gépez vagy telefonoz

Nekem is ez a bajom, én sem tudok magammal mit kezdeni.
Köszönöm a tippeket.

Kirándulj.

Anonymus
Anonymus

Ha unatkozol a nyári szünetben, akkor sok lehetőséged van arra, hogy érdekes és hasznos dolgokkal töltsd az idődet. Íme néhány ötlet:

Olvass: Válassz ki egy érdekes könyvet vagy magazint és merülj el benne. Olvasás közben új dolgokat tanulhatsz, és érdekes történeteket ismerhetsz meg.

Tanulj: Ha van olyan tantárgy, amiben szeretnél jobb lenni, akkor a nyári szünet ideális időszak arra, hogy pótolj és gyakorolj. Vagy tanulj valami teljesen újat, mint például egy idegen nyelvet, programozást vagy jógát.

Utazz: Ha van lehetőséged, utazz el egy másik városba vagy országba. Új embereket ismerhetsz meg, kultúrákkal ismerkedhetsz meg, és életre szóló élményeket szerezhetsz.

Végezz önkéntes munkát: Az önkéntes munka sokféle formája létezik. Például segíthetsz egy helyi jótékonysági szervezetnek, gondozhatsz állatokat, vagy dolgozhatsz egy közösségi kertben. Az önkéntes munka jó lehetőség arra, hogy segíts másokon, és közben hasznos tapasztalatokat is szerezz.

Sportolj: A nyári szünet egy jó időszak arra, hogy rendszeresen sportolj, kirándulj, biciklizz vagy úszj. Ezek a tevékenységek nem csak jó móka, de segítenek a testi és lelki egészség megőrzésében is.

Készíts valamit: Készíts valamilyen tárgyat, mint például egy ékszert, fotóalbumot vagy fából készült dísztárgyat. A kreatív tevékenységek segítenek a stressz csökkentésében és a személyes fejlődésben is.

Ezek csak néhány ötlet a sok közül, de reméljük, segítenek abban, hogy hasznosan és érdekesen töltsd a nyári szünetet!

Írj választ, oszd meg a tudásod másokkal!